Word een SASE-expert

Change Language

Het is tijd om je SASE-certificering te behalen

Meld je nu aan voor de SASE Expert-training (niveau 1) – de enige manier om een SASE-certificering te behalen. De enige training voor SASE-certificering. Meld je nu aan om je SASE ervaring met andere te kunnen delen.

Voor wie is SASE-certificering bedoeld? Innovatieve IT-professionals, netwerkbeheerders, beveiligingsontwikkelaars en iedereen die werkzaam is in een modern digitaal bedrijf, ongeacht de soort, omvang of locatie.

Nu aanmelden
Change Language

Inhoud van de training

 • SASE for Dummies – Engelstalig
 • Gartner SASE: Inspired by Cato – Engelstalig
 • SASE – The Architecture for the New Enterprise Perimeters – Engelstalig
 • Integrate Point Solutions with Sweat and Tears or Choose the SASE Way – Engelstalig
 • A Practical Guide to SASE Migration – Engelstalig
 • Why I Hate Multivendor SASE – Engelstalig
 • The disadvantages of VPNs for Enterprises – Engelstalig
 • SASE Convergence or Integration? It’s Not the Same Thing – Engelstalig
 • From MPLS to SD-WAN to SASE: An Evolution of Enterprise Networking – Engelstalig
 • What is not SASE? – Engelstalig
 • The SASE Expert – Level 1 exam – Engelstalig

Haal je SASE Expert-certificering in een paar uur!

Onderwerp Grondbeginselen van SASE
Taal Engels
Tijdsduur 3–5 uur
Tempo Je eigen tempo
Niveau Basis

Wat is SASE?

Secure Access Service Edge (SASE) brengt netwerkfuncties en beveiligings-deeloplossingen samen in één geïntegreerde wereldwijde cloudservice. SASE biedt een geheel nieuwe benadering van de cloudarchitectuur en wordt door Gartner gezien als de toekomst van netwerkbeveiliging. SASE biedt een cloudgebaseerd, aanpasbaar netwerk aan dat is afgestemd op de dynamische digitale bedrijfsomgeving waarmee de IT-afdeling haar rechtmatige rol als aanjager voor zakelijke groei terug kan claimen.

Ben je klaar voor #SASE-certificering? Bereid je voor met de training van Cato.

Nu aanmelden

Enkele klanten van Cato SASE

Hoe kun je de SASE-certificering behalen?

Voor deze certificering moet je je aanmelden voor de Cato SASE-training en het certificeringsexamen afsluiten met een minimale score van 85%. We gaan ervan uit dat je al enige kennis hebt van de cloud, netwerken en beveiliging. Je hebt geen voorkennis van SASE nodig om deze certificering te behalen.  

Waarom een SASE-certificering?

Het behalen van uw SASE-certificering kost even wat tijd en energie, maar het is zeker de moeite waard. Volgens Gartner is de huidige netwerkarchitectuur ontoereikend om de behoeften van het moderne bedrijfsleven te ondersteunen. Daarom heeft het technologische adviesbureau in 2019 SASE geïntroduceerd met de voorspelling dat “in 2024 ten minste 40% van de ondernemingen een expliciete strategie zal hebben om SASE toe te passen, ten opzichte van minder dan 1% aan het einde van 2018. ” En hoewel SASE relatief nieuw is, heeft de COVID-19-pandemie de introductie ervan aanzienlijk versneld vanwege de dringende behoefte aan strategieën voor bedrijfscontinuïteit waarmee bedrijven het hoofd kunnen bieden aan de sterke toename van het aantal externe verbindingen. Sterker nog, volgens Gartner wordt SASE sinds juni 2020 “wereldwijd door meer dan 40% van de werknemers op afstand gebruikt.”

Volgens de marktinschattingen van Gartner is een SASE-certificering slechts een formaliteit, maar in de praktijk wordt deze certificering steeds belangrijker om aan te kunnen tonen dat je ervaring hebt met netwerk- en beveiligingstoepassingen die zowel relevant zijn voor als aansluiten op de groei en ontwikkeling binnen de industrie.

Word een SASE-expert

Meer weergeven

Welke certificering is het beste?

Cato is de eerste echte SASE-platformleverancier. Daarom raden wij ook aan om de SASE-certificering van Cato te behalen. Dat zeggen we natuurlijk niet zomaar.

Gartner heeft vier basiskenmerken gedefinieerd voor een echt SASE-platform: convergentie, cloudgebaseerd, wereldwijd toegankelijk en geschikt voor alle edges. Cato Cloud is de eerste volledige implementatie van SASE-architectuur die perfect past in de SASE-definitie van Gartner:

Convergentie

wij leveren een allesomvattende netwerk- en beveiligingsoplossing in één enkele softwarestack..

Cloudgebaseerd

wij bieden een cloudgebaseerde service die alle mogelijke functionaliteiten in de cloud plaatst.

Wereldwijd toegankelijk:

wij bieden de SASE-service aan via een wereldwijde private backbone van meer dan 60 PoP’s over de hele wereld..

Geschikt voor alle edges:

wij verbinden alle zakelijke edges (datacentra, cloudtoepassingen, externe/mobiele toegang enz.) met een geïntegreerde, centraal beheerde SASE-service..

In 2019 nam Gartner SASE voor het eerst op in zijn Hype Cycle voor zakelijke netwerken. In 2020 nam Gartner de SASE-oplossing op in zijn Hype Cycle-rapporten voor zowel netwerkbeveiliging als zakelijke netwerken. Cato werd in beide rapporten als voorbeeld gebruikt voor SASE-leveranciers.

Haal je certificering met Cato

The network for whatever’s next